Sušené maso se těší stále větší oblibě, my pro vás připravujeme jerky té nejvyšší kvality. Rádi bychom náš produkt dále představili všem zákazníkům, aby přesně věděli, v čem spočívají největší výhody právě Pioneer’s Jerky. Přinášíme proto další pokračování naší série, jež podrobně rozebírá hlavní zásady, kterými se v naší společnosti držíme – 8 hvězd Pioneer’s Jerky.

Naše jerky sami milujeme

Zcela klíčové je, aby naše sušené maso chutnalo i nám. Co pro vás vyrábíme, to pravidelně jíme i my. Vzhledem k tomu, že jde o velice zdravou pochoutku, které si můžete užívat prakticky v libovolné situaci, rozmazlujeme naším jerky rádi sebe i naše nejbližší.

Každý má pochopitelně trochu jiné chuťové buňky, proto máme připravenou řadu druhů a příchutí sušeného masa. Třeba hovězí připravujeme v příchutích Original, Hot, Natural, Česnek, Cannabis a ExtraHot. Všech chutí je přitom dosaženo výhradně přírodní cestou a kořením, o tom jsme mimochodem mluvili v minulém článku. Podíl soli je zcela minimální, a to pouze kvůli splnění hygienických norem. Žádné z našeho jerky nedochucujeme chemií, ani s ní dále nepracujeme. Proto je naše maso přirozeně i bezlepkové, což je pro řadu zákazníků klíčová informace.

Kvalita bez kompromisů

Důležitou součástí celého procesu sušení je využívání klasických metod. Ta se vyznačuje třeba tím, že pozitivně ovlivňuje biologickou hodnotu masa zvyšováním koncentrace potřebných nutričních hodnot při zachování nejvyšší kvality. Během sušení dochází k úbytku až 75 % celkové váhy masa, jde ale jen o vodu, veškerý obsah proteinů zůstává, obsah tuku je zcela minimální.

Proto je naše jerky ideálním doplňkem stravy během redukčních diet, díky podílu bílkovin jde o skvělý snack pro pokrytí potřebné denní dávky proteinů. To vše bez rizika přibírání na váze. I když je oficiálně minimální trvanlivost našich výrobků stanovena na jeden rok, díky absenci vody a tuku vydrží naše maso bez sebemenších problémů v řádu několika let.

Comments (0)

No comments at this moment