Jerky si po prvním vyzkoušení zamiluje snad každý. Jde o zdravou pochoutku, kterou můžete mlsat prakticky kdykoliv, nemusíte se přitom obávat o svou linii. Zdravé sušené maso, bez tuku či jakékoliv nepotřebné chemie. V čem spočívá prémiová kvalita našeho jerky? Na to se podíváme i dnes v rozboru dalších dvou z našich 8 hvězd Pioneer’s Jerky.

Pořádný kus masa

Sušíme do sucha a pouze z prémiového libového masa od českých dodavatelů. Sami přitom hned po otevření prvního balení uvidíte, že jsme pro vás připravili obrovský kus flákoty. Žádná drť nebo lámanka z odřezků, ale skutečně prémiové plátky ručně krájeného masa. Z každého kusu jerky jen bylo odstraněno to, co byste v něm nechtěli, jako jsou třeba šlachy, blány, žíly či tuk. Jde jednoduše o perfektně vysušený steak té nejvyšší kvality.

Přirozená chuť

Sušené maso, které od nás dostanete, navíc není nijak speciálně upravováno. Základním parametrem je pro nás přirozenost a prospěšnost pro zdraví. Nečekejte tedy žádné barvivo, chemické konzervanty, zlepšovače chuti či stabilizátory. Náš proces klasicky sušeného masa zajistí trvanlivost sám o sobě – vždyť právě kvůli tomu indiáni a pionýři na divokém Západě své úlovky sušili.

Kvalitu našeho masa nedegradujeme ani jiným způsobem. Maso před sušením nevaříme, nepečeme ani nedusíme. Jen využíváme dlouhodobě osvědčeného způsobu sušení za nízkých teplot, jerky si tak nese všechny původní výživové vlastnosti. Přirozeně pak díky perfektnímu vysušení maso nemusíte uchovávat v chladu. Po otevření vydrží naše maso za standardních podmínek bez jakékoliv újmy, pouze nesmí navlhnout – tím by se do výrobku vrátila voda, jež je zdrojem případných problémů. Právě proto ale sušíme maso zcela dokonale, z každého padesátigramového steaku zbyde jen 12 gramů jerky.

Comments (0)

No comments at this moment