V naší sérii článků vysvětlujeme, v čem je naše sušené maso unikátní. Psali jsme pro vás o tom, že sušíme skutečně do sucha, jen z libových kusů masa, nejde o žádné odřezky, nepoužíváme zbytečnou chemii – prostě kvalita bez debat. Dnes se podíváme na poslední dvě z našich 8 hvězd Pioneer’s Jerky.

Jerky pro každý den i příležitost

Vzhledem ke svým vlastnostem je naše jerky vhodné prakticky do úplně všech situací. Přes objemovou redukci si totiž naše maso zachovává přirozenou chuť a sytící schopnost. Proto jde o skvělý snack třeba pro sportovce, příznivce zdravého životního stylu, pro cesty do přírody nebo na vodu, ale i třeba jen tak k mlsání večer k televizi. Jak jsme posledně psali, nepoužíváme navíc zbytečná chemická dochucovadla či barviva, nemusíte se tak bát jíst naše jerky jak vy, tak ani vaše děti.

Výše popsaný výčet je jen nástřelem toho, kde všude se dá sušené maso vychutnat. Jak se říká, fantazii se meze nekladou – hlavní je vědět, že je maso lahodné, z prémiových surovin a bez chemie. Pak už si sami zvolte, jestli je během oslav rozložíte na stole, dáte si je večer ke kvalitnímu vínu, v hospodě k dobrému pivu nebo prostě využijete bílkovin během redukční diety.

Pouze ruční výroba jerky

S radostí a láskou pak každý jeden kus ručně odřezáváme. U nás hrají hlavní roli ruce zkušených pracovníků, kteří mohou ideálně vybírat jen ty nejlepší části libového masa. Nespoléháme se na práci strojů – když děláte svoji práci s láskou k lidem a přírodě, tak jen potom získáte to nejlepší, co může být. A my vám jen to nejlepší přinášet chceme. Prémiová kvalita se skrývá právě i v tom, že všechny kusy jerky projdou kontrolou lidí, kteří mají dlouholeté zkušenosti.

Comments (0)

No comments at this moment